Pastagratäng med kassler

Det här är ingen rätt för dig som vill vara nyttig, men oj så gott det är! Åt denna underbara pastagratäng första gången någon gång under gymnasiet och sedan dess är jag fast! Kan verkligen rekomendera er att göra den! Så tack Sofie för detta smarriga recept!
För 6 portioner nehöver du:
300-400 g tagliatelle
550-600 g kassler
1 purjolök
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
5 dl creme fraiche
3 dl grädde
3 msk chilisås
3 msk ketchup
ev lite riven ost
salt, svartpeppar

  • Koka tagliatelle. När den är färdig: lägg den i en ugnsäkerform och klipp den i mindre bitar.
  • Strimla purjon och paprikan och tärna kasslern.
  • Stek grönsakerna, tillsammans med kasslern och vitlöken som du pressar ner. Krydda med salt och svartpeppar.
  • Rör ihop creme fraiche, grädde, chilisås, ketchup och ost i en bunke.
  • Rör ner det du stekt i blandningen och häll över detta över pastan och se till att det rinner ner lite.
  • Gratinera 20-30 min i 200 grader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0