Pasta Carbonara
Idag stod middagen färdig på bordet då jag kom ifrån jobbet, underbart! Och riktigt gott var det oxå! Haha så skulle man kunna ha det varje dag
För 2 portioner behöver du:
2 portioner spagetti
champinjoner
bacon eller kassler
4 st äggulor
1 dl riven parmensan ost
1-1,5 dl grädde
mkt svartpeppar
- Koka pastan.
- Under tiden pastan kokar: stek bacon och champinjoner.
- Blanda äggulorna, grädde, osten och svartpeppar.
- Blanda ihop den färdigkokta pastan med det du stekt, häll sedan över ostblandningen, rör om.
- Krydda riktigt med svartpeppar vid servering
Tips! Använd alltid färska champinjoner då du lagar mat det blir sååå mycket godare!
Kommentarer
Postat av: Catrin
Vilken lyx! Ja, visst är det stor skillnad på färska och konserverade svampar. som dag och natt!
ha en trevlig helg!
Trackback