Pasta Carbonara

Idag stod middagen färdig på bordet då jag kom ifrån jobbet, underbart! Och riktigt gott var det oxå! Haha så skulle man kunna ha det varje dag
För 2 portioner behöver du:
2 portioner spagetti
champinjoner
bacon eller kassler
4 st äggulor
1 dl riven parmensan ost
1-1,5 dl grädde
mkt svartpeppar

  • Koka pastan.
  • Under tiden pastan kokar: stek bacon och champinjoner.
  • Blanda äggulorna, grädde, osten och svartpeppar.
  • Blanda ihop den färdigkokta pastan med det du stekt, häll sedan över ostblandningen, rör om.
  • Krydda riktigt med svartpeppar vid servering
Tips! Använd alltid färska champinjoner då du lagar mat det blir sååå mycket godare!


Kommentarer
Postat av: Catrin

Vilken lyx! Ja, visst är det stor skillnad på färska och konserverade svampar. som dag och natt!



ha en trevlig helg!

2010-03-19 @ 15:29:03
URL: http://garderobstankar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0