Kall romsås

Till laxen vi serverade i söndag hade vi en svinigt god romsås. Enkel att göra med ack så god!
Till 4 portioner behöver du:
2 dl creme fraiche
lite mjölk
1 rödlök
2-3 msk röd stenbitsrom
dill
en skvätt citronsaft
citronpeppar
salt

  • Finhacka rödlöken och blanda den med creme fraiche.
  • Hacka dillen och rör försiktigt ner den tillsammans med romen i creme fraiche blandningen.
  • Rör i lite mjölk för önskad konsistens.
  • Smaka av med salt, citronpeppar och citronsaft.

Kommentarer
Postat av: Moa

Underbart god! Västerbottenlaxen är fortfarande i ugnen, men har tjuvsmakat såsen och är ooooh så nöjd :)

2010-11-25 @ 17:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0