Kasslerwok

Idag gjorde jag den enkelt för mig och snodde ihop en wok som vi åt med ris och gurka ifrån mammas grönsaksland. Tycker du den är för lite såsig så passar det jätte bra med sweetchilisås till.
För 4 portioner behöver du:
2 msk rapsolja
300 g kassler
1 röd chili
3 vitlöksklyftor
2 paprikor
1 purjolök
200 g haricots verts (ifrån frysdisken)
1 äpple
1 dl salta jordnötter
2 msk kinesisk soja
färsk koriander

  • Lägg fram haricots verts så de får tina lite.
  • Strimla kassler, paprikan och purjolöken.  Skiva vitlöken i tunna skivor, finhacka chilin och tärna äpplet.
  • Fräs kassler, vitlök och chili i oljan i några minuter.
  • Tillsätt paprikan och purjon i pannan pch fräs ytterligare några minuter innan du tillsätter haricots verts.
  • Lägg i äppeltärningarna i pannan och ringla över sojan.
  • Strö över jordnötterna och korianderblad.
  • Sercera med ris och ev lite sweetchilisås.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0