Kasslergratäng
Gårdagens smarriga middag kan jag verkligen rekomendera! Super gott och väldigt enkelt att göra. Receptet har jag hitta hos majasmat
För 4 portionerbehöver du:
ris för 4 portioner
300-350 g kassler
7 champinjoner
10 cm purjolök
2 tomater
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1-1,5 tsk chilipulver
salt
svartpeppar
2 dl riven ost
- Koka riset.
- Tärna kasslern, skiva champinjonerna, strimla purjon och skiva tomaterna.
- Smörj en ugnsform.
- Blanda ris, kassler, champinjoner och purjo och lägg i ugnsformen.
- Lägg de skivade tomaterna överst.
- Blanda grädde, creme fraiche, chilipulver, salt och svartpeppar väl och häll över blandningen.
- Strö över riven ost
- Gratinera i 225 grader i 25-30 minuter.
- Servera med en fräsch sallad.
Kommentarer
Postat av: Elena
Åhh den här rätten brukar och också göra! Extra gott om man kryddar med Santa Marias Chili Explosion!! ;) Bästa kryddan enligt mig! :)
Postat av: sam
ser ut som en spya
Trackback