Kasslergratäng

Gårdagens smarriga middag kan jag verkligen rekomendera!  Super gott och väldigt enkelt att göra. Receptet har jag hitta hos majasmat
För 4 portionerbehöver du:
ris för 4 portioner
300-350 g kassler
7 champinjoner
10 cm purjolök
2 tomater
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1-1,5 tsk chilipulver
salt
svartpeppar
2 dl riven ost

  • Koka riset.
  • Tärna kasslern, skiva champinjonerna, strimla purjon och skiva tomaterna.
  • Smörj en ugnsform.
  • Blanda ris, kassler, champinjoner och purjo och lägg i ugnsformen.
  • Lägg de skivade tomaterna överst.
  • Blanda grädde, creme fraiche, chilipulver, salt och svartpeppar väl och häll över blandningen.
  • Strö över riven ost
  • Gratinera i 225 grader i 25-30 minuter.
  • Servera med en fräsch sallad.

Kommentarer
Postat av: Elena

Åhh den här rätten brukar och också göra! Extra gott om man kryddar med Santa Marias Chili Explosion!! ;) Bästa kryddan enligt mig! :)

2011-02-24 @ 09:47:49
URL: http://elenandersson.blogg.se/
Postat av: sam

ser ut som en spya

2011-02-25 @ 16:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0