Pastasås med kräftstjärtar
Igår gjorde vi en riktigt smarrig pastasås som dessutom går snabbt att sno ihop!

För 6 portioner behöver du:
1 stor purjolök
2 paprikor
ca 200 g champinjoner
salt
citronpeppar
4 dl creme fraiche
1 fiskbuljongtärning
2 msk chilisås
hackad dill efter behag
2 burkar kräftstjärtar
7 msk spad ifrån kräftstjärtarna
- Grovstrimla purjon och skiva paprikan och champinjonerna. Fräs på i lite smör i några minuter.
- Häll över creme fraiche, spadet ifrån kräftstjärtarna och chilisås. Smula ner fiskbuljongtärningen och krydda med salt, citronpeppar och dill. Låt småputtra medans du kokar pastan.
- På slutet lägger du i kräftstjärtarna och låter dem ligga i tills de blivit varma. Som jag tidigare skrivit så blir de sega om de får koka med.
- Servera med pasta.

Kommentarer
Trackback